Ogljete si našo ponudbo na spletni trgovini Gospodinja.comPrikaz

Status STATUS-G5

Status rezalnik česna G5


Model Status STATUS-G5 Priporočamo tudi 4-delni set, ki je sestavljen iz rezalnika G5, luščilca in podstavka. Z njim česen oluščimo, razrežemo in shranimo, dodaten nož za večje kocke
15,00 €


Status STATUS-LUPI

Status lupilnik sadja in zelenjave


Model Status STATUS-LUPI Lupilnik je namenjen učinkovitemu lupljenju vseh vrst živil, ki jih lupimo. Za krompir, kumare, bučke, jabolka, kivi, hruške...
3,65 €


Status STATUS-SEKLJ

Status sekljalnik začimb in zelišč


Model Status STATUS-SEKLJ Da bi SVEŽE začimbe in zelišča lažje zdrobili in zmleli, je Status razvil sekljalnik začimb in zelišč.
5,88 €


Status STATUS-MLIN

Status mlinček začimb


Model Status STATUS-MLIN meljemo lahko vse suhe začimbe in zelišča. Možno je regulirati debelino zmletih začimb.
9,20 €


Status STATUS-C4

Status rezalnik na šestine, model C4


Model Status STATUS-C4 je odličen za rezanje vseh vrst živil na šest krhljev. Primeren za solate ali dekoracijo narezkov in podobno.
12,26 €


Status STATUS-C3

Status rezalnik model C3


Model Status STATUS-C3 z menjalnimi rezili omogoča rezanje na več enakih rezin v eni potezi.
14,00 €


Status STATUS-REZMINI

Status rezalnik rezinar mini


Model Status STATUS-REZMINI je namenjen hitremu in natančnemu rezanju manjših živil: redkvice, manjša čebula, česen, jagode, korenček, gobice, por...
15,00 €


Status STATUS-REZINAR

Status rezalnik rezinar


Model Status STATUS-REZINAR je namenjen hitremu in natančnemu rezanju: od zelja do paradižnika, čvrstih vrst kruha... Oblika V rezila. Zelo ostro.
19,00 €


Status STATUS-G2

Status rezalnik česna G2


Model Status STATUS-G2 Priporočamo tudi 3-delni set, ki je sestavljen iz rezalnika česna G2, luščilca in podstavka. Z njim česen oluščimo, razrežemo in shranimo.
11,00 €


Status STATUS-MINI

Status rezalnik čebule, mini


Model Status STATUS-MINI z enim gibom narežete živilo na enako velike delce, režete v za to pripravljeno posodico, zato delovni pult ostane čist.
12,00 €


Status STATUS-XXL

Status rezilo XXL nastavljiv zgornji del


Model Status STATUS-XXL za rezanje: surovega krompirja za pomfri, korenja, zelene, pora, bučk, redkvic, kumaric, sira, radiča, jabolk, hrušk.
10,00 €


Status STATUS-XL

Status rezilo XL nastavljiv zgornji del


Model Status STATUS-XL za rezanje: surovega krompirja za pomfri, korenja, zelene, pora, bučk, redkvic, kumaric, sira, radiča, jabolk, hrušk, jagod in druge čvrste zelenjave.
10,00 €


Status STATUS-CEBULA

Status rezalnik čebule


Model Status STATUS-CEBULA Uporabljamo lahko tudi za rezanje: surovega krompirja za pomfri, korenja, zelene, pora, bučk, redkvic, kumaric, sira, radiča, jabolk, hrušk, jagod,...
16,45 €


Strani:  1