Spletna trgovina "gospodinja" vam omogoča spletno naročanje zabavne elektronike, bele tehnike, telefonije, računalništva, posode, igrač...

Belo tehniko in ostale produkte dobavljamo direktno od dobaviteljev oz. proizvajalcev.

Plačilni pogoji

Kupujejo lahko fizične in pravne osebe iz območja R. Slovenije. Plačuje se lahko po prevzetju ali plačilo po ponudbi.

Veljavnost ponudbe in cene

Veljavnost cen za izbrano blago ali storitev velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine. Vse navedene cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

Način plačila imamo po povzetju in po predračunu.

- z gotovino ob dostavi (Odkupnina), velja Spletna cena,

- z nakazilom na račun po ponudbi/predračunu, velja Spletna cena

- s sklenitvijo LON kredit-a v naši poslovalnici, več informacij na telefon 041/430-604, Gospodinja.

Dostava je brezplačna po celi Sloveniji pri nakupu nad 300 eurov. Pri nakupih pod navedeno vrednostjo je poštnina 4,00 €. Strošek dostave se vam vedno informativno izpiše v košarici, pred oddajo naročila in je nato prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenimi artikli. Za izbrane izdelke, ki imajo v opisih posebej označeno brezplačno dostavo, stroške dostave v celoti krijemo mi. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo.

Naročanje

Vsa naročila, ki bodo sprejeta preko spletne strani, bomo obravnavali kot nepreklicna. Če pride do napake, lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času od izvedbe naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v obdelavi.

Napotki naročanja po korakih:

 - Pri nakupu, prijava oz. registracija v spletno trgovino Gospodinja, ni potrebna.

- Ob produktu, ki ste ga izbrali za nakup, imate izbiro količine in morebitno izbiro Barve, Številke, Modela.

- Kliknite na zelen kvadratek-V košarico.

- Na vrhu strani, pri Prijavi/Registraciji se Vam v zelenem kvadratku napiše Košarica (1).

- S klikom na ta gumb pridete v Nakupovalno košarico.

- V nakupovalni košarici lahko še dodate, ali odvzamete količino produkta. Produkt lahko tudi odstranite iz seznama. Če spreminjate količino produktov ali katerega odstranite, obvezno pritisnite, Preračunaj vrednosti. Če so pri produktu tudi stroški dostave se vrednost izpiše in na koncu prišteje ceni nakupa.

- Če imate promocijski geslo za popust, jo vnesite, in potrdite s klikom na Potrdi.

- Gumb Oddaja naročila, naslednji korak pred vnosom naslova za dostavo.

- Če ste pravna oseba, na vrhu dodajte kljukico, kjer se Vam odpre Kontaktni obrazec za dostavo.

- Za fizične osebe je Kontaktni obrazec za dostavo že odprt. Vnesite podatke, vsi podatki so potrebni, da se naročilo sprovede. Kliknite gumb Naprej.

- V naslednjem oknu lahko izbirate Način plačila in Način prevzema.

- Naslednji, zadnji, korak, Pošlji naročilo.

Obdelava naročila

Vsa sprejeta naročila bomo v delovnem času obdelali takoj po prejemu naročila. Delovni čas je vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, od 9.00 do 18.00 ure, sobota:od 8.00 do 12.00 ure.

Dobavni rok

Dobavni rok za naročeno blago je 1-7 delovnih dni. V kolikor blaga ne bo mogoče dobaviti v navedem roku, vas bomo naknadno obvestili. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam naročenega blaga ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

Reklamacije

 Če količina blaga, ki ga je kupec prejel, ni skladna s podatki na dobavnici, nas o tem dolžan kupec pisno obvestiti takoj ob prejemu blaga, najkasneje pa naslednji delovni dan. Vidne kakovostne napake je dolžan kupec sporočiti v spletno trgovino ’’Gospodinja’’ takoj po ugotovitvi oziroma najkasneje v 8 dneh po prejemu blaga. Reklamacije upoštevamo samo pisno v osmih dneh po dobavi blaga ob predložitvi računa in dobavnice za reklamirano blago. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vse kasnejše reklamacije glede poškodb blaga ali prevzete količine upoštevamo le izjemoma in jih naše podjetje ne more rešiti ali upoštevati. Če takoj po dostavi ugotovite da je blago poškodovano se artikel poslika in slike pošlje, to nam omogoči hitrejše reševanje reklamacije. Za informacije glede reklamacije izdanega blaga pošljite sporočilo na (info@gospodinja.com) ali pokličite na mobilni telefon 041/430-604. Potrošnik lahko blago v 14(štirinajstih) dneh od prejema vrne blago brez obrazložitve na svoje stroške.

www.zps.si/index.php/nasveti-in-zakonodaja-topmenu-235/broure/2611-pogodbe-sklenjene-na-daljavo

Stranki bo kupnina vrnjena na isti način, kot je bila poravnana. Ko vračate artikle prodajalcu (MediaDom, Ljubljanska 3C, 1241 Kamnik), prosimo, da vračilu priložite kopijo računa in pravilno izpolnjen obrazec za vračilo blaga in tako zagotovite najhitrejšo izvedbo postopka.

V primeru uveljavljanja stvarne napake ravnamo po veljavni zakonodaji.

www.ti.gov.si/nc/si/splosno/cns/novica/article/12112/5492

Garancija na kakovost

Vsi izdelki imajo garancijo in so testirani v skladu z zakonodajo R. Slovenije.

Zasebnost

’’Gospodinja’’ osebnih podatkov o kupcih ne bo posredovala tretjim osebam. Podatki o strankah se hranijo pri nas.

Spori

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine med ’’Gospodinjo’’ in kupcem, bosta stranki poskušali reševati sporazumno. Če to ne bo mogoče, je za spore pristojno Okrožno sodišče v Ljubljani.

 

Vaša Gospodinja